İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

5 Ocak 2011 Çarşamba

USAME BİN LADİN ve TERÖRİST BAŞI APO

5 -mayıs-20011 tarihinde kaleme aldığım yazı
hayatcemresi
*******************
"Ey iman edenler! Haktan yana olup var gücünüzle ve bütün işlerinizde adaleti gerçekleştirin. Allah için şahitlik eden insanlar olun.Bu hükmünüz ve şahitliğiniz isterse bizzat kendiniz, anneniz, babanız ve yakın akrabalarınız aleyhinde olsun. İsterse onlar zengin veya fakir bulunsun; çünkü Allah her ikisine de sizden daha yakındır.Onun için, sakın nefsinizin arzusuna uyarak adaletten ayrılmayın. Eğer dilinizi eğip bükerek gerçeği olduğu gibi söylemekten çekinir veya büsbütün şahitlikten kaçarsanız, iyi bilin ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır."
(Nisa suresi 135.ayet )
Cumhurbaşkanı Gül, ''Bu şunu gösteriyor; teröristler ve terör örgütlerinin başlarının sonu, eninde sonunda canlı veya cansız şekilde ele geçirilmektir. Dünyanın en tehlikeli ve sofistike bu anlamda terör örgütünün başının da(Usama Bin Ladin) bu şekilde ele geçirilmiş olması, herkese ibret vesilesi olmalı. Büyük memnuniyetle karşılıyorum'' diye konuştu.

Meclis başkanı Şahin, "Su testisi su yolunda kırılır. Terörle hiçbir yere varılamayacağını akıl sahibi herkes kabul eder. Tabii, ismini zikrettiğiniz kişinin de(Usama Bin Ladin) ölü olarak yakalanmış olması terörle bir yere varılamayacağını bir kez daha güçlü şekilde vurgulaması açısından önemlidir" diye konuştu.
Devletin en tepesindeki yetkili zatların
 Amerika tarafından yargısız infaz edilen Usame bin Ladin hakkında ki görüşleri böyle. Usame azılı bir terörist(!) ve kendi ülkesinin sınırları dışında hiç bir yargılama yapılmadan,kendisini savunma hakkı verilmeden,hem de silahsızken Amerika tarafından öldürülmesi,ve bununla da kalmayıp kendisine bir mezarın bile çok görülmesi normal bir olay ve hatta takdir edilecek,memnun olunacak bir durummuş,sayın üst düzey yetkililerimizin açıklamalarından vardığımız sonuç bu.
Ladin operasyonunu bize Amerika bildiriyor,gerçekten söylediği gibi mi oldu?yoksa yalan mı söylüyor bunu ancak Allah bilir,bu güne kadar büyük yalanlarına şahit olduğumuz Amerika bu olayı da kendi çıkarları doğrultusunda dünyaya yansıtmıştır.Ancak olayın vuku bulup bulmaması değil,böyle bir olaya devlet ricalinin bakış açısıdır beni ilgilendiren.
Pekiii, ya binlerce insanın katili,bebek, çocuk,kadın,yaşlı,sivil demeden kendi ülkesinin insanlarını katleden,tescilli terörist Apo niçin yargılandı? ve bu kadar cana kıymış bir cani niçin yıllardır besleniyor ve idam edilmiyor?Amerika'nın Ladin katliamı memnuniyetle karşılanıyor takdir ediliyorsa ortada çelişkili bir durum var,ya sizin terörist başını beslemeniz doğru, Amerika'nın yaptığı yanlış,veya açıklamalarınızdan sizin yaptığınız yanlış,Amerika'nın yaptığı doğru.Bu duruma en çok yakışan deyim ise "bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu."
Zaten Amerika'nın terörle bir ilgisi olamaz( !)o adalet dağıtır(!)kendisinden kilometrelerce uzakta da olsa her ülke ile ilgilenir,bombaları ile demokrasi götürür(!)demokrasi için bebekler,savumasız masum insanlar demokrasi yolunda feda edilir!
Filistin'de İsrail terör devletinin gerçekleştirdiği katliam ve zulümlere ise ses çıkarmaz Amerika.Çünkü kanı dökülen,aç bırakılan,ellerinden her türlü insani hakları alınan mazlum insanlar,müslümandır,Amerikalı veya İsrailli değildir,onlara yapılan her türlü muamele Amerikanın hukukunda suç teşkil etmez,normaldir.
Bu durumun gösterdiği bir gerçek daha var ki o da şu:
Dünyada haklının hukuku yok,güçlünün hukuku var,güç sizde ise her şeyi yapabilirsiniz,kimse size bir şey diyemez,Amerika gibi.
Güçsüzseniz ülkeniz insanlarını katleden bir caniyi öldürme hakkınız olamaz,onu size besletirler.Kendi söylediklerinizle,icraatlarınız böyle çelişki arzeder.
Biz mü'minler olarak dünyada Hakkın hakim olması,zalimin islah olması,islah olmuyorsa,kahrolması için dua eder,gücümüz nisbetinde gayret ederiz,ama yeise düşmeyiz.Biliriz ki bizi bizden daha iyi gören ve bilen bir Allah'ımız var ve dönüşümüz O'nadır.Herkesin bir hesabı var ancak gerçekleşmesi mutlak hesap ise yegane Galip Rabbimiz'in hesabıdır.
                                                                                                    hayatcemresi

2 yorum:

  1. usame bin ladin bir muammaydı yaşarken (gerçekten var mıydı,yaşadı mı o bile meçhul)ölümü de öyle oldu.apoysa (abdullah ismi ona çok fazla) muamma olmadığı gibi gün gibi ortada tüm yaptıkları ve yattığı yerden yönetiyor hala örgütünü.tuhaf...çok tuhaf...

    YanıtlaSil
  2. şeyh usame(rh.a) varmıydı diyen cahil kardeşin şeyh abdullah azzam(rh.a)dan da haberinin olmadığı kesin biraz araştırırsa doğru kaynaklardan gerçeği bulacağına eminim

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur