İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

18 Haziran 2013 Salı

BİLGİSAYARINIZA MASAÜSTÜ/DUVAR KAĞIDI RESİMLERİ

"Yerin bitkilerinden, kendi nefislerinden ve daha bilemeyecekleri şeylerden bütün çiftleri yaratan Allah'ın şanı ne yücedir."
(Yasin suresi 36.ayet meali)
 Yaratan,yaşatan,öldüren ve dirilten yüceler yücesi Rabbimin adıyla başlarım...
Rabbimiz yeryüzünde sayısız güzellikler yaratmış.Baktığınız hiç bir bitki,çiçek,yaprak,böcek hepsi ve hepsi o kadar güzel yaratılmış ki,hiç bir şey gelişigüzel değil,her birinin farklı özellikleri,renkleri desenleri,çizgileri,dokusu,kokusu var.Her şey Rabbimizin varlığına,birliğine,kudretine bir alamet,bir işaret,hepsi bir ayet...
Kırlarda çektiğim,ot,çiçek,böcek,kelebek resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.İnsan hayran kalıyor.Hiç düşündünüz mü?Rabbimiz,bir sineğin kanadı kadar değer vermediği dünyayı bu kadar güzel yarattı ise,Kur'an'ında övdüğü,önümüze hedef olarak koyduğu cennet nasıldır?
cennetin güzelliği nasıldır?Rabbim akledenlerden,cennetlere varis olan salih kullarından olmayı hepimize nasip etsin(amin).
Bu resimleri, üzerlerine tıklayıp büyüterek, bilgisayarınıza, telefonunuza, duvar kağıdı, masaüstü resmi olarak kullanabilirsiniz, benden sizlere bir demet hediye olsun :)

















"Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. Ve "Rabbimiz! Sen bunu boş yere yaratmadın, Sen yücesin, bizi ateşin azabından koru." derler."
 (A'li İmran suresi 191.ayet meali)

4 yorum:

  1. resimler çok güzel evet öyle canım yüce yaratan hepsini o kadar güzel vede özenli yaratmış ki insan izlerken resmen mest oluyor...

    YanıtlaSil
  2. Selamun aleykum ablacım.. subhanallah. hepsı bırbırınden guzel... usten 3.resmı hemen masa ustu resım yartım :) tesekkur edıyorum. fotograf makınesı alınca bende ceker yollarım ınsaALLAH...

    YanıtlaSil
  3. ilk sarı papatyayı aldımm:) teşekkrüler hediye için:))

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur