İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

27 Ekim 2013 Pazar

KAZANÇLI ALIŞ VERİŞ

"Sevdiğiniz şeylerden (Allah yolunda) harcamadıkça, gerçek iyiliğe asla erişemezsiniz. Her ne harcarsanız Allah onu hakkıyla bilir."
(Al-i İmran suresi 92.ayet meali)
Esselamu aleykum,
Rahman ve Rahim olan Rabbimizin adıyla başlarım...
Bu yazıda,Allah yolunda infak etmekten keyif alan,infakla beraber ahiret için yatırım yapmayı seven kardeşlerime,amaçlarına yönelik bir alış verişten bahsedeceğim.
Sizlerle resimlerini paylaştığım bu el işleri,sayfamızdaki yorumları ile tanıdığınız,sevgili Fatma kardeşimize ait.Kardeşimiz havlu kenarları işliyor,şal örüp satıyor.Hem okuyor,hem de elinin emeği ile ihtiyaçlarını karşılamak istiyor.Fatma kardeşimiz,eşinden ayrılmış,boşanma davası ise sürüyor,henüz sonuçlanmamış.Şimdi annesi ve babası ile beraber yaşıyor,kendisinin bakmakla yükümlü olduğu,bir de evladı var.
Müslüman müslümanın kardeşidir,müslüman bir kardeşimize destek olmak öncelikle kardeşimizi sevindirir rahatlatır.Ama asıl rahatlığı yardımcı olanlar,onun halini anlayıp destek verenler yaşar.Bu bir ahiret yatırımıdır.Ayrıca aldığınız bu elişleri hem çeyizlik,hem hediyelik olarak yerini bulur.Aslında değerlendirenler için burada çok yönlü kazançlar var.
Her hangi bir alışverişimizde alacağımız bir üründen feragat edip kardeşimize destek olmaya ne dersiniz?varım diyenler,Fatma kardeşimizle irtibata geçip,siparişlerini verebilirler.Rabbim ilgilenen,destek olan bütün kardeşlerimizden razı olsun(amin). Kardeşimizin mail adresi şöyle:
fatmaquler@gmail.com
veya
gulerbutik@gmail.com
Ayrıca el işlerinin tanıtımını ve satışını yapmak için,Fatma kendisine bir de blog açtı.GulerButik adını verdiği sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.
Aşağıdaki resimlerde de kardeşimizin hazırladığı ürünlerden örnekleri görebilirsiniz.
♥♥♥ 


 ♥♥♥
 ♥♥♥
 ♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
"Birinize ölüm gelip de: "Rabbim, beni yakın bir süreye kadar erteleseydin de sadaka verip iyilerden olsaydım!" demesinden önce, size verdiğimiz rızıktan (Allah) için harcayın."
(Munafikun suresi 10.ayet meali)

3 yorum:

  1. Aleykum selam ablacım... El işlerimi gorunce sayfanda ınan cok sevındım :) Vakıt bulup benım ıcın harcadıgın ıcın ALLAH razı olsun. ALLAHım oncelıkle ahıret hayatımızda sonra dunyalık hayatımızda hayırlı kazanlar saglasın hepımıze... selamun aleykum ve rahmetullahı ve berakatuhu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. We aleykumselam we Rahmetullahi we Berakatuh,
      Fatmacım gönül isterdi ki daha çok şey yapabileyim :( bir faydam olursa ne mutlu bana,Rabbim cümlemizden de razı olsun(amin),
      Rabbim işlerini hayır kılsın,kolaylaştırsın,hayır dualarını kabul etsin,Rabbim yardımcın olsun kardeşim(amin),
      O'na(c.c)emanetsin,kalbi dua ve muhabbetlerimle...

      Sil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur