İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

6 Ocak 2013 Pazar

ZEMZEM MUCİZESİ

Rabbimin adıyla başlarım...
Bir çok yerde geçen bir haber,zemzem mucizesi.Hala duymamış olanları bilgilendirmek,sayfamda daha önce yayınladığım ilginç ve önemli,haberler ve bilgilere dahil etmek istediğim bir yazı olduğu için burada yayınlıyorum...
***
"Alman ve Japon bilim adamları zemzem suyunun sırrını açıkladı. “Kutsal Su Zemzem /Zübeyde Su Yolu” belgeseline konuşan.Alman ve Japon bilim adamları zemzemle ilgili hayrete düşüren açıklamalarda bulundu. Zemzem ezan okunduğunda berraklaşıyor, çan çaldığında ise kararıyor.

Türkiye Gazetesi'nden Hayrettin Turan'ın,yazı dizisinde TRT'nin çektiği belgesele konuk olan bilim adamlarının zemzem suyu hakkında ki açıklamalarını yazdı.Uzun yıllardır zemzem suyu ve kristalleri üzerinde araştırmalar yapan bilim adamları kaynağın sırlarını çözdü. Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı  Dr. Knut Pfeiffer , sular üzerine araştırma yaparken bir şekilde bir miktar zemzem bulur ve içer, 35 dakika sonra da rahatladığını hisseder.

Zemzem bir kova suyu temizliyor
Araştırmasını derinleştiren Alman bilim adamı  Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaşır. Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eder. Dr. Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.” diyor.
Ezan sesiyle parlıyor, çan sesiyle kararıyor
Zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceleyen Japon bilim adamı Dr. Masura Emot , suyun moleküler (kristal) düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını görür. Zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını Kur’an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark eder. İncelemede her bir kristalin, Kâbe-i muazzamaya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin çan sesinde kristallerinin karardığını, Kur’an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını ve netleştiği tespit edildi.
Zemzem üzerine kaleme aldığı kitabı Japonya’da en çok satanlar arasına giren Dr. Emoto’ya göre zemzem, fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı. Dr. Emoto, “Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor. Müslümanların niçin hastaları tedavi etmek ümediyle Kur’an-ı Kerim'den sûreler okunup, suya üflediğini daha iyi anlıyorum” ifadesini kullanıyor."
TÜRKİYE GAZETESİ

11 yorum:

  1. Sa,Haticem yine çok naiv sade bilgimizi ilmimizi attıran,dingin,net bir yazı.Çok istifade ettim.Çoğaltabilmek ve kimyasının bozulmaması çok ilginç.Ozaman hediye geleni de çogaltmak lazım.Allah cc razıolsun senden.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. we aleykumselam ablacım,
      zemzem garçekten mucizevi bir su,daha önce de zemzemle ilgili yine bir yazı paylaşmıştım,o da ilginçti,

      sadakat timsali güzel anne(hz.Hacer validemiz) ve güzel oğula(hz.İsmail(a.s) Allah'ın bir hediyesi zemzem,onlardan da bize kalan bir yadigar,elhamdulillah...

      Rabbim cümlemizden de razı olsun,sevgiler...

      Sil
  2. SELAMÜN ALEYKÜM
    Ablacım yine çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun.bigimize bilgi kattın.eklemek istedigim bilimsel geçek zemzemin idrar olaradeğil sadece ter yoluyla vücüttan çıktığı.Bunuda duydugumda çok şaşırmıştım.ALLAHA EMANET OLUN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. we aleykumselam kardeşim :)
      Söylediğin bilgiyi de bir kaç yıl önce umreye giden annemden öğrenmiştim,gerçekten mucizevi,mübarek bir su,elhamdulillah,

      yeniden hatırlamama vesile olduğun için teşekkür ederim,sevgilerimle...

      Sil
  3. s.a.ablacım yine bimediğim şeyler öğrendim sizden evde zemzem vardı ama çok az bu suyu çoğaltabilirmiyiz acaba çocuklara içirmek için sureler okuyup içirsek şifa için güzel huy için bi bilginizvarmı hayırlı geceler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. we aleykumselam kardeşim :)
      yazıdaki bilgilere göre çoğaltılabilir,hatta hacdan gelen zemzemlerde bile diğer sularla karışım olabiliyormuş yani elimize karışım olarak geçebiliyormuş,

      hadis-i şerifte zemzem'i ne niyetle içersek ona şifa olacağı geçiyor,üzerine sure okuyup içmeye rastlamadım,içinden geldiği gibi dua et içir,başka bir bilgim yok,
      sevgiler...

      Sil
  4. ne kadar güzel bilgiler tüylerim diken diken oldu allah razı olsun harikasın hatice kardeş allaha emanet olun melek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. melekcim sen bizim eski melek misin?
      zannediyorum öyle,
      bu gün yayınladığım tarçınlı ayva reçelinde de senden bahsetmiştim,
      inşeAllah iyisindir,
      sağlıklı günler diliyorum,sevgilerimle...

      Sil
  5. subhanallah...

    izninle bu yazıya yeni sayfamda yer vermek isterim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim yazı zaten bana ait değil ki,bana ait olsaydı da yayınlayabilirdin :)
      tabii yayınlayabilirsin.

      Sil
  6. rabbimizin büyüklüğünü her yerde görmek mümkün.Daha bilmediğimiz ne büyüklükleri var rabbimizin.Geçen Cahide ablamada yazdımya benimde duyunca çok dikkatimi çekti bu Zemmem suyu mucizesi.Annemde çoğaltıcak bu şekilde Zemzem suyunu bakalım sonucu görcez.Zemzem niyetine içicez.Zemzem i ne niyete içersen ona şifadır derler.Abam paylaşımın için çok sağolasın.

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur