İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

6 Haziran 2013 Perşembe

SURİYE'YE NEDEN KÖR,SAĞIR,DİLSİZSİNİZ?

"Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer hakikaten inanıyorsanız, muhakkak üstün olan sizsinizdir."
(A'li İmran suresi 139.ayet meali) 
Rahman ve Rahim olan,zalimlere karşı Kahhar olan yüce Rabbimin adıyla başlarım...
Günlerdir,dünyalık hiç bir sıkıntıları olmayan,hürriyet içinde yaşayan,yeyip içip eğlenen yine de halinden memnun olmayıp kargaşadan keyif alan,aslında ne istediğini bilmeyen cahil yığınların meydana getirdiği kavgayı,kargaşayı izliyoruz.Ne istediklerini anlamak mümkün değil,ne için meydanlardalar,ne yapmak istiyorlar?Hangi gizli eller tarafından sokaklara dökülüp,taşkınlık yaptırıldıkları da çok açık.Bunlara,kimlerin destek verdiğine,bu durumdan kimlerin memnuniyet duyduğuna,nemalandığına bakmamız yeterli...
Acaba bunların Suriye'de ayaklar altına alınan insanlık haysiyetini savunmaya yönelik bir dertleri var mı?Üç yılı aşkın süredir orada insanlar acımasızca katlediliyor,kadınlara,çocuklara tecavüz ediliyor,akla hayale gelmedik işkenceler yapılıyor.Müslüman kadınlar zindanlarda çırıl çıplak tutuluyor.Nerede kadın haklarını savunan örgütler,dernekler?Her gün türlü türlü işkence saldırı haberleri görüntüler geliyor.Hani onlar için sokaklara dökülenler,ey dünya nerdesin? 
Türkiyede ne oluyor da,Amerikasından Avrupasına bütün küfür diyarı birlik olmuş,kargaşaya destek veriyor,insan haklarından bahsediyor(!).Bu dünya milletleri,medyası ve içimizdeki destekçileri niçin Suriye'de yaşanan zulme kör sağır ve dilsizler?Yaşananları ibretle izliyorum ve Rabbimin şu ayetlerini hatırlıyorum:
"...Öfkeleri ağızlarından taşmaktadır.
Kalplerinin gizledikleri ise daha büyüktür."
(Âl-i imrân: 118)
"Size bir iyilik dokunsa fenalarına gider, başınıza bir kötülük gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah'dan gereğince korkarsanız, onların hileleri size hiçbir zarar vermez; çünkü Allah onları kendi amelleriyle kuşatmıştır."
(Âl-i imrân: 120)
ve Hz.Nuh(a.s)un duasıyla Rabbime niyazda bulunuyor,amin diyorum...
"Nûh şöyle dedi: "Ey Rabbim! Kâfirlerden hiç kimseyi yeryüzünde bırakma!"
"Çünkü sen onları bırakırsan, kullarını saptırırlar; sadece ahlâksız ve kafir kimseler yetiştirirler."
"Rabbim! Beni, ana babamı, iman etmiş olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlerin de ancak helâkini arttır." 
(Nuh suresi 26-27 ve 28.ayetlerin mealleri) 

6 yorum:

  1. Zalimler icin YASASIN CEHENNEM !

    YanıtlaSil

  2. Bu görüntüler karşısında belki biz kadınların en güzel ve en güçlü silahı duadır....:(
    Ama erkeklerimizin silahı duadan öte bir şeyler olmalı...

    Rabbim bizi zulüm altındaki müslümanların halinden gafil eylemesin. Eylemesin ki; nefislerimizin arzularının peşinden koşmayalım.Hatice ablacım çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Rabbim sizide bizide haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytanlar gibi eylemesin.

    YanıtlaSil
  3. Es-Selmau Aleykum... Ellerine yüreğine sağlık ablacım...
    Onlar küfür ve sapıklık hususunda bir tek millet olurlar. Kendilerinin ıslah edici kimseler olduklarını iddia ederlerken, yaptıkları anarşiyi örtmek isterler. Çünkü onlar doğruyu ve gerçeği seçemedikleri için, bozmayı düzeltmek sanırlar.
    "Kendilerine: 'Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın!' denildiği zaman: 'Biz ancak ıslah edicileriz.' derler.İyi bilin ki asıl ortalığı ifsat edenler kendileridir. Lâkin anlamazlar." (Bakara - 11,12)
    Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun. (Hud - 18)

    YanıtlaSil
  4. Selamun aleykum ve rahmetullahı ve berakatuhu...
    Icım acıyo dehsete dusuyorum bu kullara yapılanları gorunce. Kendımede cok kızıyorum ne kadar rahat yasıyosun yetmıyo bırde sureklı soylenıyosun dıye. :( ALLAHım sen kımsecıklerı bu KAFIRLERIN ellıne dusurme. amın. InsaALLAH cennetlerı kazanan kullardan olur bu kardeslerım. ıcıme su serpen sadece bu dusunce. cok rahat yasıyoruz cooook :( kENDINI bılmez kafır toplumu gundemı karıstırıp bu yasananları gormezden gelmesı ıcın caba harcıyo vede maalesef basarılı oluyor. surıyede bu ısgencelerı ceken kardeslerımızden medyada ne kadar bahsedılıyor bu olayların bahsedıldıgı kadar.:( Hamdolsunkı Herseyı goren ALLAHIM var. ELHAMDULILLAH...ALLAH HAFIZ.

    YanıtlaSil
  5. Selamün Aleyküm ablacım.Bu sayfayı kaçıncı açışım.her defasında bişeyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bilmeden tekrar kapatıyorum.Belkide bir vicdan azabıdan yazamamak,belkide mesuliyetlerimizi yerine getirmemek,ama galiba sorumluluklarımızı sürekli birbirimizin üzerine atmakdan olsa gerek.bizler mesuliyetlerimizi yerine getirseydik belkide asrı saadet uzak olmazdı bizden.Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar içinde çok uyanık olmak gerek.Ablacım Allaha emanet ol...

    YanıtlaSil
  6. Ey müslümanlar!Size ne oluyor da:"Ey Rabbimiz! Bizi,halkı zalim olan bu şehirden çıkar,bize katından bir sahip gönder,bize katından bir yardımcı lütfet."diyen,ezilen zavallı erkekler,kadınlar ve çocuklar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz? İman edenler Allah yolunda savaşırlar.Küfre sapanlar da tağut uğrunda savaş verirler. O halde ey iman edenler!Siz de şeytanın dostarına karşı savaşın.Şüphesiz ki şeytanın hilesi çok zayıftır. Nisa suresi 75ve 76.ayetler

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur