İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

1 Nisan 2016 Cuma

1 Nisan Hile Günü

1 Nisan Tarihçesi
بسم الله الرحمن الرحيم

Hamd âlemlerin rabbi olan Allah’a, salât ve selam efendimiz Rasûlullah’a, ehli beytine, ashabına ve yolunu takip eden mü’minlere olsun.
15. yüzyılın sonlarında, haçlı ordusu İspanya da ki Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur’an bir elinde İncil; şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler.

Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir. Bunun üzerine Müslümanlar yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... Dediklerinde haçlı ordusu komutanı “Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur!” diye cevap verir ve bütün Müslümanlar orada şehit edilir.

İşte o gün bu gündür! 1 Nisan Hristiyanlar arasında “Hile Günü” olarak kutlanmaktadır. Maalesef Hristiyanları taklit etmeyi modernleşme sanan gafil Müslümanlar arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce Müslümanın katliam günü olan 1 Nisan‘ların bir şaka günü olarak kutlanmakta olduğunu biliyor muydunuz?
Nakil Kürsüsü / Musa Hoca

2 yorum:

  1. Yürek yaralarımızdan birisi de 1 Nisan,
    Gafletimizin zilletimizin resimlerinden birisi de 1 Nisan.
    Nerede bir kutlama var, altında müslümanlara vurulan bir darbe kendisini gösteriyor. Bu günlere karşı müslümanlar olarak çok uyanık olmalı çocuklarımızı da uyarmalıyız.

    YanıtlaSil
  2. Bir nisan sevgililer günü yılbaşı vb hep bize Bi sıkıntı ablacığım bu günlerde özellikle yılbaşında ülkemizin durumu ortada bunlar Bi yana benim düşüncem allah onları lanetlemiş kalblerini gözlerini mühürlemiş onlarda Allah'ın dinine düşmanlık yapıyorlar Bi nevi görevleri haklılar da peki bu kadar sahte hadis bidatler olmayan şeyler ne bileyim şirkler bu islama sokulurken hiç müslümanlar görevini yapmışmı

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur