İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

13 Mart 2014 Perşembe

Naturalive'den Siyah Göz Kalemi

Sağlığa zararlı maddeler içermeyen doğal göz kalemi
Rabbimin adıyla başlarım...
Hiç göz kalemlerinin içeriğinde ne olduğunu düşündünüz mü?Hiç ihtimal vermediğimiz bir üründe bile sağlığımıza zararlı maddeler kullanılmış olabiliyor.Kozmetikler de bu zararlı maddeleri ihtiva eden ürünler arasında belki de ön sıralarda yer alıyor.Hiç makyaj yapmayan bir hanım bile en azından gözlerine göz kalemi kullanıyor.İşte sizlere tanıtacağım göz kalemi içinize sinerek kullanabileceğiniz bir kalem.Ürün bilgisinde şu açıklamalara yer veriliyor:
"Naturalive göz kalemi,göz hatlarını belirginleştirirken aynı zamanda Badem yağı, E vitamini ve B5 vitamini ile kirpik bakımınızı da sağlar. Cilde dost formülasyonundan dolayı göz kapağının hem içine hem de dışına uygulanabilir."
Daha detaylı bilgi ve göz kalemini edinme bilgilerini Naturalive'nin sitesinden öğrenebilirsiniz.

9 yorum:

  1. göz kalemim bitmek üzere bakayım ,inceleyeyim bari :)

    YanıtlaSil
  2. Kadin nefsi nasil tuhaf dimi ablacim:) nasil canim goz kalemi cekti heheh :) susler hosumuza gidiyor .. Ugrasip zararsiz ve helalinden yapanlardan Allah razi olsun :)

    YanıtlaSil
  3. tuhaf değil çünkü fıtratımız böyle :)
    göz kalemleri konusunda hep içimde bir şüphe vardı,ama helal,doğal ve böyle sağlıklı olanının olabileceği hiç aklıma gelmemişti,tek bildiğim hakiki sürmenin öyle olacağı idi :)

    gönül rahatlığı ile kullanılabilir...

    YanıtlaSil
  4. Doğal bir ürün tanıttığınız için teşekkür ederim.Epeyi olmuş yayınlanalı ama ben daha yeni öğrendim böyle bir ürün olduğunu.Ben daha yeni uyananlardanım..Son 1 yıldır katkısız ürünler tüketmeye ve mümkünse herşeyi kendim hazırlamaya çalışıyorum.Makyaj malzemelsi de artık kullanmadığımdan Alternatif ürünler aradım.Toz şeklinde ismit sürme denedim.Ama ne yazıkki nasıl uygulandığını hala kavrayamadım.O kadar video izledim benim gözümde hiç hoş durmadı.Birde gözümün içine kaçan taneler batışıyor ve rahatsız ediyor beni.Kalemi görünce çok heyecanlandım.Size sorum ürün sürme gibi bir ürün mü yani.Namaza engel teşkil etmeyecek bir ürün mü emin olmak istiyorum.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine hanım hoşgeldiniz :)
      Sürmenin abdeste engelinin olmadığını öğrendim, bu ürünü de sizin için elimde denedim sürmeye göre sanki biraz yağlı çok koyu sürmezseniz altına su geçirir, hakiki sürme yağlı oluyor mu acaba bir bilgim yok, eğer hakiki sürme de yağlı ise abdeste mani olmuyorsa bu kalemde olmaz Allahu a'lem, çünkü sürme akma yaptığı gibi bunda da bekleyince bir miktar akma oluyor,
      sorunuzu firmaya da sorabilirsiniz, selametle kalın sevgiler.

      Sil
    2. Hızlı yanıt için çok teşekkür ederim.Sitenizi yeni keşfettim. inşallah daimi takipciniz olurum.Dediğiniz gibi firmadan bilgi almak mantıklı:D Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
      Hayırlı günler dilerim.

      Sil
    3. Ben de teşekkür ederim Emine hanım her zaman beklerim :)
      Sevgilerimle...

      Sil
  5. İçeriğinize baktıysanız talc içerdiğini görürsünüz. Talc zararlı bir maddedir.
    Genellikle pudra, far ve allıklarda topaklanma önlemesi için konulur. Bilginize
    Yanlış bildiğim bir kısım varsa düzeltiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naturalive ürünleri benim için Piyasadaki ürünler içinde en masum ürünler arasındalar. Bunun bir açıklaması vardır, ben gönül rahatlığı ile kullanıyor ve güveniyorum. Ayrıca bu bilgiyi direkt firmaya yazıp bilgi edinebilirsiniz ve sizi rahatlatacak bilgiler vereceklerine de inanıyorum.

      Sil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur