İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

12 Aralık 2016 Pazartesi

Naturalive'den Size Özel Ürünler(Kil Maskesi,Bitki Özlü Peeling,Bakım Yağı,Ruj ve Yoğun Bakım Kremi)

"Rabbimiz! (Amellerin) hesap olunacağı gün beni, ana babamı ve mü'minleri bağışla!" 
İbrahim suresi / 41
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla..
Sanıyorum bu yayın bir hayli renkli ve ilginizi çekecek bir yayın olacak. Yayın politakası olarak sizlere hep haram maddelerden uzak ve sağlığımıza dost gıda ve kullanım malzemelerinin olduğu konulara yer vermeye çalışıyorum. Naturalive ürünleri de bunlar için adeta biçilmiş kaftanlar. Hepsi özenle hazırlanmış hem helallik yönü hem de sağlık yönü ön planda tutulmuş kişisel bakım ve doğal temizlik ürünlerine ait geniş bir yelpazesi var. Bu yayında sizlere Naturalive imzalı kişisel bakım ürünlerinden bazılarını tanıtacağım.
1) MİNERAL KİL MASKESİ
 Kil cilt bakımında kullanabilecek doğal madde çeşitleri arasında en etkililerden biridir. Çok çeşitli mikro organizmalara karşı aktif olduğu, bilimsel olarak ispatlanmış, içerisinde 22 çeşit minerali barındıran bir antiseptik. Alerjik reaksiyona sebep olmadığı belirtiliyor. 

Mineral Kil Maskesi tıpkı bir krem gibi elinizle alıp yüzünüze kolayca uygulayabileceğiniz bir ürün.

Yüze uygulamanın ardından kurumaya başlayan ve yüzde gerginlik hissine sebep olan kil maskenizi önerilen sürenin ardından ılık su ile yıkayarak yüzünüzden arındırıyorsunuz. 
Bu işlemi haftada en az 2 defa yapmanız öneriliyor.   Mineral Kil Maskesi cildinizin ihtiyacı olan nemi korurken gözeneklerinde biriken yağ fazlalıkları ve kirlerin neden olduğu sivilce, siyah nokta ve akne oluşumu engellemeye yardımcı olur, cildi rahatlatır, pürüzsüz ve mat bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Göz ve dudak çevresi hariç tüm vücuda uygulanabilir. 
2)  BİTKİ ÖZLÜ PEELİNG
Sağlıklı bir cilt kendini her ay yeniler ve ölü hücreleri atar. Ancak bazı ciltlerde makyaj, yağ ve ter salgıları gibi nedenlerle kirler cilde yerleşerek gözenekleri tıkar.  Bunun sonucunda cildin yenilenme süreci yavaşlar, ciltte siyah nokta,sivilce oluşumu artar, ton farkı ve yağlı bir görünüm oluşur.  Naturalive Bitki Özlü Peeling içerdiği Nar Çekirdeği tanecikleri ile cildinizi temizler. Nar Çekirdeği, Kuşburnu ve Badem Yağları ile de bakımını sağlar. Peelingi duş sonrası kullanmanızı öneriyorum. Kullanmadan önce gliserinin dibine çökmesini önlemek için mutlaka karıştırın, az miktar elinize alıp çok hafif hareketlerle yüzünüze ovarak uygulayın. En az 5 dakika bekletip ılık su ile temizleyin. Yüzünüzdeki olumlu etkiyi görecek ve hissedeksiniz inşaAllah. Yüzünüzün adeta bir porselen gibi pürüzsüzleştiğini ve adeta pamuk gibi yumuşadığını hissedeceksiniz.
3) CİLT BAKIM YAĞI

Cilt bakım yağı uzun zamandır kullandığım ve vazgeçemediğim bir ürün. Diğer hazır bakım kremlerini kullanmaya imtina ediyorum zira gerçekten cilde dost olup olmadıklarını ve içlerinde kullanılan malzemelerden de emin olamadığım için tercih etmiyorum.

 Naturalive Cilt Bakım Yağı na dair şu bilgilere yer veriliyor: İçerdiği yoğun vitamin ve mineral desteği ile cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. Yapılan araştırmalarda, cildin onarımı, beslenmesi, nemlendirilmesi cildin elastikiyetinin geliştirilmesinde ve cilt lekelerinin iyileştirilmesinde başarılı sonuçlar vermektedir.

Kil Maskesinden veya Bitki Özlü Peelingden arındırdığınız cildinize bakım yağını sürmeniz yerinde bir uygulama olacaktır. 

4) RUJ


 Biz müslüman hanımların belki de kullanmaktan en çok imtina ettiğimiz kozmetik ürünlerin başında rujlar gelir. Haklarında bir bilgiye sahip olmamakla beraber piyasadaki rujlara hep şüphe ile bakmışımdır ve kullanmam. Ancak Naturalive'in ürettiği rujlar hem dudaklara dost ve hem de gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz çok güzel ürünler. Kiremit Kırmızı ve Gül Kurusu olarak 2 farklı renk seçeneği mevcut.

  
Naturalive Ruj Doğal vanilya tat ve kokusuyla dudaklarınızın doğal nem dengesini koruyup günlük bakım ve onarımını sağlayarak, pürüzsüz dudaklara kavuşmasına yardımcı olur.
• İçerdiği doğal yağlar sayesinde cildin ihtiyacı olan vitamin desteğini sağlar.

Maske ile bakımınızı yaptınız, bakım yağı ile cildinizi nemlendirdiniz son olarak rujla bu bakıma renk katabilirsiniz. Güzel ve bakımlı olmak kadınları rahatlatan etkenler. Müslüman kadın kendisini görmesi helal olan kişilerin yanında süslenebilir öncelikle de eşinin ve müslüman hanımların yanında. Dışarıda ise bütün güzelliğini gizleyip koruma altına alarak Rabbinin rızasını celbetmeye çalışır. Güzelliğini uluorta ifşa etmez. Bu ve benzeri ürünleri de bunlara dikkat ederek uygun ortamlarda kullanır. 
5) YOĞUN BAKIM KREMİ
Yoğun Bakım Kremini cildinizin kuruyan çatlayan yerlerine günde 2 veya 3 kez ince bir tabaka halinde uygulamanız öneriliyor. İçindeki cilde dost doğal malzemelerle cildin bakımına ve onarımına katkı sağlıyor. Ayrıca bu kremi kullanmanız için mutlaka cildinizde kurumuş veya çatlamış kısımların olması gerekmiyor her halü karda ekstra bakım ve nem sağlıyor özellikle kuru cilt tipleri için ideal bir krem.
Yoğun Bakım Kreminin içeriğinde yer alan Çörekotu yağı, zeytinyağı ile  tahriş olmuş kurumuş cildin toparlanmasına yardımcı olur.
Propolis ve çay ağacı yıllardır eski zaman ilaçlarda yara iyileştirmede kullanılmıştır.
Naturalive yoğun bakım kremi geleneksel uygulanan yöntemleri kullanarak günümüz teknolojisiyle birleştirerek oluşturulmuştur.
Ve piyasada satılanlar arasında bu krem kadar doğal başka bir krem görmedim. Uzun zaman önce vefat eden annemin anneannesi topladığı şifalı otlarla bir krem yapardı yaralara iyi gelirdi işte bu yoğun bakım kremi yapısı ve görünüşü itibariyle onun "mumurgan"adını verdiği o nadide kremini bana hatırlattı, mutlaka denemenizi öneririm. 
Naturalive'in bütün ürün yelpazesine BURADAN ulaşabilir gerekli bilgileri alabilirsiniz.
Not: İlk fotoğrafta yer alan leke çıkarıcı ve elde bulaşık deterjanını başka bir yayında tanıtacağım inşaAllah. 
 

4 yorum:

  1. Selamunaleykum.Twiter hesabim olmasada sizin twiter paylasimlarinizi takip eden biriyim.Ancak son gunlerde malesef ulasamiyorum.hesapta bir sorun mu var.kendiniz mi kapattiniz.ozellikle hadislerden hatirlatmalari,gunluk yorumlari ilgiyle takip ediyordum.umarim sorun neyse cozulur.Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. We aleykumselam hoşgeldiniz :)
      İlginize çok teşekkür ederim elhamdulillah hesabımda bir problem yok hem asıl hesabımı hem aynı isimli yedek hesabımı bir süreliğine dondurdum ama yine twitterdayım bu hesaptayım :)

      @afra_dan

      Siz,de Allah'a emanetsiniz, muhabbetlerimle...

      Sil
  2. Cok tesekkur ederim.takipteyim ins.hem blogda hem twiter da...:)))

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur