İNSTAGRAM

İNSTAGRAM
hayatcemresi_ instagram

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
(İnsanları) Allah'a çağıran,iyi ve faydalı iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?
Fussilet suresi 33.ayet

Kutlu Doğum Programları ile Yerleştirilmeye Çalışılan Soft Peygamber Algısına Reddiye

Henüz 29 Yaşında Hakka Yürüyen bir Şehid'in Dilinden Muhteşem Bir Sohbet

11 Mart 2015 Çarşamba

İnternet Üzerinden Güvenli Alışveriş Onlinehelal.com

“Bir kimse Allah yolunda uzun seferler yapar. Saçı başı dağınık, toza toprağa bulanmış vaziyette ellerini gökyüzüne açarak: Yâ Rabbi! Yâ Rabbi! diye dua eder. Halbuki onun yediği haram, içtiği haram, gıdası haramdır. Böyle birinin duası nasıl kabul edilir!”
 
(Hadis-i şerif Müslim, Zekât 65. Ayrıca bk. Tirmizî, Tefsîru’l–Kur’ân 3.)   
http://www.onlinehelal.com/default.asp
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla...
Yıllar sonra hem doğal hem de içimize sinerek kullanabileceğimiz aynı zamanda helal sertifikalı bir sucuk markası ile tanıştım. Temin edebileceğim yerleri araştırırken birbirinden çok farklı fiyatlarla karşılaştım. Fiyat farkı yaklaşık 10 tl ye kadar çıkabiliyordu. Hem de en pahalı fiyat, bulunduğumuz şehirde aynı marka sucuğu satan satış mağazasında karşımıza çıktı. Bir hayli şaşırdık. İnternetten araştırırken en ucuz fiyatın onlinehelal.com'da olduğunu fark ettim üstelik 75 tl üzeri alış verişlerde kargo parası alınmıyordu. Siteden iki sefer alışveriş yaptık ve çok memnun kaldık hem hizmetleri hem fiyatlarındaki uygunluk bizleri ziyadesi ile memnun etti. Ben de bu güzel hizmetten sizleri de haberdar etmek istedim. 

Onlinehelal.com da hem Gimdes helal sertifikalı ürünler, hem de sertifika almamış helal ürünler satılıyor. Gıda, temizlik ve diğer bir çok ürünü temin edebileceğiniz, cazip kampanyaları ile de ilginizi çekecek güvenilir bir site Onlinehelal.com.

Evinizden çıkmadan, mağaza mağaza dolaşıp zaman harcamadan, aldığınız ürünlerin hamallığını yapmadan ve aldığınız ürünlerin helalliğinden şüphe duymadan gönül rahatlığı ile alış veriş yapabileceğiniz bir alışveriş sitesi Onlinehelal.com. Verdikleri bu güzel hizmetten dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

2 yorum:

  1. Hatice hanım merhaba, bir zamanlar doğal ürünleri araştırırken sizin siteye de denk geldim, daha sonra özellikle doğal kozmetik ürünleri insanlara ulaştırmak için bi web sitesi açmaya karar verdim ve www.dogadandamlalar.com web sitesini açtım. Sonra doğal ürünler için olsa bile yerli sermayenin yurt dışına çıkmaması için web sitemde yerli ürünleri satışa çıkardım. Sizleri de web sitesinde ağırlamaktan onur duyarım. Bu arada mail ile size nasıl ulaşırım, hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.

KUR'AN IŞIĞINDA ÖLÜM, KIYAMET, AHİRET.....Mutlaka dinleyin...

BU SİTEDE YER ALAN KONULAR

Translate

Blog Archive

yasal uyarı

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool HAYATCEMRESİ Adlı sitede yayınlanan tüm içerik hayatcemresi2.blogspot.com'a aittir.Hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz.
 
Copyright © HAYATCEMRESİ - Blogger Theme by BloggerThemes & freecsstemplates - Sponsored by Internet Entrepreneur