Pages

25 Eylül 2010 Cumartesi

PATLICAN KARNIYARIK

Bayram tatili dönüşü köyden getirdiğimiz organik sebzelerle senenin son karnıyarığını yaptım.Yapılışı herkesin bildiği klasik tarif ama sebzeler köyümüzün olunca lezzeti onlardan çok daha güzel.Patlıcanları kızarttım,hazırladığım kıyma, soğan , biber, domates, sarmısak, tuz , maydanoz ve karabiberli pişirdiğim içi patlıcanların içine doldurup fırınladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HERKES YORUM YAPABİLİR,
siteniz veya bloğunuz yoksa ,profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın ,Ad yazan kısma adınızı ve soyadınızı yazın,
(yorumlarınızda iki isim kullanmanız,aynı isimle yazan diğer kardeşlerimizle karıştırılmamanız için önemli)
URL kısmını doldurmasanız da olur,yorumunuzu yazıp,

" YAYINLA "

yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir,ilginize çok teşekkür ederim.