tag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post1208980833016671291..comments2024-01-01T23:58:58.768+03:00Comments on HAYATCEMRESİ: Fırında Hamsi KızartmasıHayatcemresihttp://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-17129248329691360522015-12-04T13:32:17.118+02:002015-12-04T13:32:17.118+02:00Çok muhteşemÇok muhteşemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-505330106917869232014-10-25T13:48:36.747+03:002014-10-25T13:48:36.747+03:00ÇOK HARİKA GÖRÜNÜYORÇOK HARİKA GÖRÜNÜYORlezzetliyemeklerperisihttp://www.lezzetliyemeklerperisi.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-57514466808456605542014-09-28T09:36:28.059+03:002014-09-28T09:36:28.059+03:00Hoşgeldiniz tuba kardeşim :)
patatesi dediğiniz şe...Hoşgeldiniz tuba kardeşim :)<br />patatesi dediğiniz şekilde ben de yapıyorum, sadece yağlı ve tuzlu bile çok güzel oluyor, tabi baharatlısı da hele bir de acılı ise daha bir güzel :) <br />hamsinin bu şekilde de kokusu oluyor ancak kızartmasına göre çok daha pratik ve lezzetli oluyor, kolay gelsin, sevgilerimle...Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-9017277850387211162014-09-27T19:47:24.862+03:002014-09-27T19:47:24.862+03:00Ellerinize sağlık.Ben de patates kızartmasını bu ş...Ellerinize sağlık.Ben de patates kızartmasını bu şekilde fırında yapıyorum. Hafif baharatlayarak,çok az yağla yüksek derecede fırına veriyorum. Zahmetsiz,kokusuz ve daha pratik oluyor. Hamsiyi de muhakkak deneyeceğim.tubanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-44596278025594415622014-09-17T13:36:48.476+03:002014-09-17T13:36:48.476+03:00Fatmacım bu şekilde de kokusu oluyor, kokuyu engel...Fatmacım bu şekilde de kokusu oluyor, kokuyu engellemenin bir yolu yok gibi, kuru olmasında turbo fırının etkisi vardır diye düşünüyorum ancak şunu da göz ardı etmemek lazım, <br />zeytinyağı da kurumasına engel olabilir, zeytinyağından şaşmamak lazım, zira zeytinyağının yumuşatıcı bir özelliği var,<br />ben turbo olmayan fırında ve sadece zeytinyağı ile yaptım ve hiç kuru değillerdi,<br />size Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-81760205076156348802014-09-17T10:52:48.581+03:002014-09-17T10:52:48.581+03:00her ne kadar ben değişik birkaç balık çeşidi sevse...her ne kadar ben değişik birkaç balık çeşidi sevsemde,ev ahalisi benimle aynı fikirde değil.onlar için tek balık hamsi,birde kızartması. malatya da iken bu yönden çok rahattım.mahallede iki tane balıkçı yapıyordu.gözümüzün önünde malzemesini hazırlıyor hatta yağına tuzuna biz karar veriyorduk.ama şimdi iş başa düştü:)bir iki sefer yaptım ama mübarek kokusu her tarafa siniyor.birde böyle deniyim Fatma Basaranhttps://www.blogger.com/profile/11603237972788643206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-15021277803082313552014-09-16T23:54:10.942+03:002014-09-16T23:54:10.942+03:00Kolay gelsin :) Kolay gelsin :) Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-10042234648142130422014-09-16T23:52:51.080+03:002014-09-16T23:52:51.080+03:00We aleykumselam güzel kardeşim :)
fırının turbo is...We aleykumselam güzel kardeşim :)<br />fırının turbo ise kuruluğun sebebi o olabilir, zira turbo fırınlar içindeki hava akımından dolayı kurutma özelliğine sahipler,<br />ben tereyağını unutmuştum, tereyağı yumuşaklıktan ziyade lezzetini artırır, ancak yalnızca zeytinyağı ile de çok güzeldi ve kuru değillerdi, dediğim gibi kuruluk fırın kaynaklı olabilir,<br />bu arada mesajını aldım, çok Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-9203492626200594252014-09-16T23:47:32.171+03:002014-09-16T23:47:32.171+03:00Afiyet olsun :)Afiyet olsun :)Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-55675457452327975772014-09-16T23:46:38.827+03:002014-09-16T23:46:38.827+03:00Canım benim yağda kızartılınca çok yağlı olduğu iç...Canım benim yağda kızartılınca çok yağlı olduğu için ağır geliyor bu şekilde çok daha rahat ve isteyerek yeniliyor, <br />bu tarifle istediğin olur inşeAllah, fırın kızartır sen yersin :) afiyet olsun...Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-53414856955860173712014-09-16T23:43:44.243+03:002014-09-16T23:43:44.243+03:00En iyisini yapıyorsun :) ben en çok başında uğraşm...En iyisini yapıyorsun :) ben en çok başında uğraşmaktan sıkılıyorum,<br />ev halkının balık sevmeleri güzel bir şey, benim küçük de ilk defa bu kadar balık yedi, hatta "ben her zaman bundan yerim" diye ekledi :)<br /><br />inşeAllah fırında hamsiden de memnun kalırsınız, afiyet olsun...Hayatcemresihttps://www.blogger.com/profile/10716407587200422181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-72007180043038836982014-09-16T21:45:50.962+03:002014-09-16T21:45:50.962+03:00balıkların hası bır dahakıne boyle deneyeceğım ell...balıkların hası bır dahakıne boyle deneyeceğım ellerıne sağlıktatlı sefamhttps://www.blogger.com/profile/17538378936811072946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-24306363445963396722014-09-16T11:36:19.000+03:002014-09-16T11:36:19.000+03:00Selamun Aleykum, ben balığı çok severim hatta dedi...Selamun Aleykum, ben balığı çok severim hatta dediğiniz gibi hem sağlıklı olsun hem de kolay olsun diye böyle denemiştim ama kuru olmuştu biraz . Sizin gibi tereyağ koysaydım belki farklı olabilir. Ellerinize sağlık.<br />Selametlesevilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-76542784630068102012014-09-16T09:47:26.129+03:002014-09-16T09:47:26.129+03:00Çok severim balığı.Her türlüsünü yerim.Fırın tava ...Çok severim balığı.Her türlüsünü yerim.Fırın tava ızgara fark etmez. Sushi denemedim daha :DKendi Fikrihttps://www.blogger.com/profile/16142602302238912411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-39136297292745720662014-09-16T09:35:51.259+03:002014-09-16T09:35:51.259+03:00canim, ellerine saglik baliklar cok nefis gorunuyo...canim, ellerine saglik baliklar cok nefis gorunuyorlar :) ben de balik sevenlerdenim, ama kizarttigim zaman kokusundan doymus gibi oluyorum, hep aklimdan geciyor birisi kizartsa ben yesem diye :) inshaAllah bu sekildede hazirlarim,afiyet olsun , Rabbim bereket versin....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05259836964212784551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5996943936549726078.post-62851235542381892352014-09-16T07:56:45.279+03:002014-09-16T07:56:45.279+03:00İşte biz o balık hastalarındanız :) Ama ben hariç,...İşte biz o balık hastalarındanız :) Ama ben hariç, olsada olur olmasa da. Bizimkilerden sebep artık bende pes ettim artık ev mi koktu yağ mı sıçradı dert etmiyorum eskisi gibi.<br /><br />Sizden yine bir tarif almıştım. Fırının ızgarasında büyük balık pişirmiştim o gayet beyeni almıştı, aynı beğeniyi hamsiler için de umut ediyorum inşaAllah. Hamsileri fırında bi denemek lazım AMİNEnoreply@blogger.com